Maak je keuze
Contact
Domherenstraat 3
3550 Heusden-Zolder
Routebeschrijving
Algemeen
't Weyerke
Inge De Geyter
info@wey.stijn.be
T 011 / 53 95 70
Coördinatoren steunacties
Lieve Reyners
Silvana Boskovska
feesten@wey.stijn.be
T 011 / 53 95 72
Website gesponsord door
feesten, Weyerkesfeesten, 't Weyerke, Zolder, Heusden-Zolder, Zolder-centrum, gehandicapten, zorggebruikers, charity, liefdadigheid, vrijwillig, vrijwilligerswerk, vrijwilliger, goede doel, personen met een handicap, juni, weekend, Domherenstraat, optreden, ontspanning, Charity Dinner, Lentebuffet, Picknickmanden, barbecue, truffelverkoop, wijnverkoop, truffels, wijn, WSV 't Weyerke, VL 109, wandelvereniging, wandeling, weyerkesgordel, fietsen, Weyerkestocht, wandelen, steunactiesweyerke, steunacties weyerke - creative_webvision
Welkom op onze website
Lentebuffet : online inschrijven gestart
Op zaterdag 21 maart kan je vanaf 18u aanschuiven aan een heerlijk buffet. Op zondag 22 maart ben je welkom om 12u of 18u. Er is ruim de tijd voor een aperitief met knabbeltjes en een tas koffie achteraf.

Klik hier om uw kaarten online te bestellen.
Wees er snel bij want de plaatsen per shift zijn beperkt.
Toegevoegd op : 30/01/2020
Trufelverkoop & wijnverkoop afgelopen
De truffelverkoop & wijnverkoop zijn afgelopen.
Wij danken iedereen voor de massale belangstelling!
Toegevoegd op : 18/11/2019
Winnende nummers Tombola 2019
De winnende nummers zijn bekend, klik hier om de winnende nummers te bekijken.
Toegevoegd op : 27/05/2019
Steunacties en vrijwilligers gaan hand in hand
Steunacties en vrijwilligers gaan hand in hand. Gelukkig maar ... want waar veel mensen samen komen om een organisatie te steunen, is er heel wat werk. Lieve en Inge zijn voortdurend op zoek naar mensen die zin hebben om deel uit te maken van een enthousiaste ploeg rond één (of meer) steunactie(s). Een steunactie organiseer je nooit alleen ... en maar goed ook ... want samen is het gewoon veel plezanter!

Interesse? Een mailtje naar info@wey.stijn.be is genoeg om de start te maken.
Toegevoegd op : 14/01/2018
Vind je het antwoord niet op jouw vraag? Contacteer ons gerust.
Met dank aan Creative WebVision voor deze gesponsorde website!
  1
Ga naar pagina